Известие

Collapse
No announcement yet.

Подлакътник за 145 ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Подлакътник за 145 ???

Да ви питам някои слагал ли си е подлакътник на 145-цата, и ако е как наи лесно става? говоря за наи обикновенните подлакътници по пазара!!! мерси предварително
    145 TS 97

Аз си сложих ......от тези дето се продават по магазините......ще го снимам да го видиш....добре стана само дето е малко висок ама свикнах...

Comment

Отиваш на Илиянци и си купуваш за 20-30 лв. има 6-7 модела. Повечето са с метални крачета, гледай да са около 15-20 см. Хващаш го за пластмасата при ръчната ест. (сещаш се къде е) и гледай да е със самонавиващи се рапидки около 5-6 см. направо ги навиваш в пластмасата. Моя има поставка за чашка отпред, която излиза от пластмасата и поставка за 2 чашки отзад. Супер удобно!
      Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

Първоначално публикувано от boulogne
        Аз си сложих ......от тези дето се продават по магазините......ще го снимам да го видиш....добре стана само дето е малко висок ама свикнах...
        верно дай да видим как изглежда, че и на мен ми се върти в главата нещо подобно...
        кви пари и какъв си взема ... от тези от евтините "тЮнинг" магазини ли ?
        от тези дето имам поставка за чаша, пепелник и дупка под подлакатника да си тикаш боклуци ?
        ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

А има ли вариант да се преправи седалка от 155? По-точно да се разглоби шофьорската седалка и да се вземе средната част, която е с подлакътника, и да се монтира облегалката на седалката от 146? Дали е същия чешит закрепването, пък и формата еднаква ли е, че да се прехвърли тапицерията?

Comment

не става
            0888515205

Comment

Ето и снимките,дано да помогнат.......

,,
              ,
              146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

А това трудно ли се закрепва, в смисъл трябва ли нещо дупки да се правят или нещо по-сложно което мойте 2 леви раце да прецакат ?
                Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
                Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
                Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

Не е трудно ,но за да стане почти като оригинално си трябва бая мерене и най вече инстументи и опит.Ако имаш път към Пловдив ела да го видиш на живо и ще го направим заедно тук.

Comment

А не ти ли пречи на ръчната колега,особенно за зимни каскади
                    Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
                    sigpic

Comment

Значи за каскади пречи малко,но като цало за нормално ползване на ръчната става,но аз не ползвам ръчна така че....не
                      Все пак се дига целия -3 снимка и тогава става и за каскади

Comment

Аз ползвам ръчна и не пречи, стига да не го сложиш много напред. Просто с ръката малко по-отстрани хващаш и така.. Абе, супер удобство си е. Аз като се кача на някоя др. кола, която няма подлакътник и откачам. Много свикнах. Особено на дълъг път. И аз, както карам полу-легнал... Направо се утепало за "спане"
                        Относно монтажа, взимате самонавиващи се рапидки (едни много остри) и там при ръчната пластмасата е мека, дупките са много надолу, така че и да го махнете няма да се виждат и да прецакате колата.
                        Съвет: монтирайте го с някой помощник и го нагласете по тялото си и той да го държи, за да няма после неудобства
                        Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

Абе аз да ви питам, на мен точно на тая конзола са ми задните ел. стъкла, та ще стане ли работата?

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                            Абе аз да ви питам, на мен точно на тая конзола са ми задните ел. стъкла, та ще стане ли работата?
                            То като гледам снимките и на колегата са там така, че май няма причина да не стане
                            Alfa Romeo 145 1.4 16V TwinSpark 103hp [1998]
                            Peugeot 206 1.4 74hp [2001]
                            Renault Megane 2 1.5 dCi 100hp [2005]

Comment

Първоначално публикувано от RahzeL
                              Аз досега не знаех че има 145-6 със задни ел. стъкла.
                              е 145 няма
                              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
                              X